Asiguram consultanta, livrare, montaj si service pe intreg teritoriul tarii.Asiguram revizie periodica , reparatii in garantie dar si dupa expirarea perioadei de garantie. Cu ridicare de la client, sau expediat prin curier.

Noul robot de gazon, puternic si avansat, echipat cu o carcasa de carbon, cu o autonomie de 11 ore (este perfect pentru spatii foarte mari cu iarba precum terenuri de fotbal, terenuri de golf si terenuri de zbor. Ambrogio 4.50 Elite RTK, datorita celor 4 baterii puternice de 15Ah fiecare, poate functiona continuu o jumatate de zi. 

Cu aceasta gama, impreuna cu tehnologia inovatoare RTK si senzorul ultrasonic ZCS este posibil sa acoperiti pana la 80.000 de metri patrati de suprafata. Rotile de cauciuc si diametrul total de taiere de 84 cm, garantat de cele 3 lame cu reglare motorizata sunt un alt plus tehnologic. Robotul garanteaza o taiere perfecta si reglabila intre 25 si 60 mm in inaltime. Dispozitivul ZCS Connect il face manevrabil de la distanta cu un singur click.